Zaposlenje

Zrno po zrno pogača, kamen po kamen pekara

Naša priča počinje 2012. godine, od kada grijemo vaša srca i krasimo stolove najkvalitetnijim domaćim pekarskim i slastičarskim proizvodima.

Od male porodične pekare narasli smo i do vlastitog proizvodnog pogona u Dervišima, ali zadržali okus i sastav domaćih proizvoda. Stari porodični recepti godinama su se razvijali i rasli zajedno s nama i našim kupcima, te njihovim željama.

Naša pekarska misija od samog početka bila je pomoći našim sugrađanima da svaki dan na svoje stolove donesu hljeb, onaj najukusniji. Baš kao što je vrijeme potrebno svakom tijestu da naraste i postigne svoj puni okus, tako smo i mi rasli, usavršavali se, te gradili kvalitet i tradiciju kojoj vjerujete dugi niz godina.

Marcello restoran, nalazi se na šetalištu u samom centru grada. U našem restoranu imate priliku da uživate u bogatoj i raznovrsnoj ponudi jela te uživate u lijepim trenucima sa svojim najmilijima.

Kako bismo održali kontinuiran rast, u skladu sa tim proširujemo i naš tim. Prijavite se i vi i postanite dio naše price.

Prijavite se za posao

1 Step 1
Prijavljujem se za rad u
Za radno mjesto u restoranu se prijavljujem
Za radno mjesto u pekari se prijavljujem
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right