O preduzeću

Zrno po zrno pogača, kamen po kamen pekara

Naša priča počinje 2012. godine, od kada grijemo vaša srca i krasimo stolove najkvalitetnijim domaćim pekarskim i slastičarskim proizvodima.

Od male porodične pekare narasli smo i do vlastitog proizvodnog pogona u Dervišima, ali zadržali okus i sastav domaćih proizvoda. Stari porodični recepti godinama su se razvijali i rasli zajedno s nama i našim kupcima, te njihovim željama.

Naša pekarska misija od samog početka bila je pomoći našim sugrađanima da svaki dan na svoje stolove donesu hljeb, onaj najukusniji. Baš kao što je vrijeme potrebno svakom tijestu da naraste i postigne svoj puni okus, tako smo i mi rasli, usavršavali se, te gradili kvalitet i tradiciju kojoj vjerujete dugi niz godina.

Naša ponuda se s vremenom proširila, ali ono što je zajedničko svim našim proizvodima su svježina i samo vrhunski sastojci savršeno spojeni rukama naših vrijednih pekara. Okus onoga što se na stolu nalazi svaki dan mora da bude besprijekoran, zato tijesto i proizvode nikada ne zamrzavamo i što prije ih isporučujemo.

Vašim željama udovoljavamo u potpunosti, te smo s našim tortama, kolačima i ostalim proizvodima bili pouzdan pratilac na mnogim svadbama, rođendanima, slavama, u svim posebnim prilikama, ali i u ništa manje važnim svakodnevnim trenucima. 

S nama dan počinje i završava, s doručkom za dobar dan, pauzom za ručak kao predahom od posla ili užinom za vrijeme školskog  odmora, te malim zadovoljstvima za laku noć.

  • Prvoklasni sastojci Samo pažljivo birani i najbolji mogu da uđu u sastav naših proizvoda.
  • Vrhunska receptura Tradicija sa dodirom inovacije i puno uloženog vremena.
  • Izvrsni pekarski majstori Vrijedne i pažljive ruke koje stvaraju ukusna savršenstva

Okus i miris
doma(ćeg)

0
kilograma brašna
0
hljebova
0
peciva
0
vrsta proizvoda

Upoznajte nas